Myymälä

 

Uusi ilme kotiin! Olipa kyseessä sisä- tai ulkotilat, meiltä saat parhaan ratkaisun.
Anna kodillesi uusi, viihtyisä ja raikas ilme!

 

Meiltä saat maalaus- ja tapetointitöissäsi tarvitsemasi oikeat tuotteet ja työvälineet sekä asiantuntevat neuvot kaupan päälle. Valikoimassamme on kotimaisten maalinvalmistajien maalit ja pinnoitteet, joilla onnistut varmasti.

 

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman ulko- ja sisämaaleja niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön. Tutustu johtavien kotimaisten valmistajien, Teknoksen ja Tikkurilan tarjontaan.

 

Tapetointi

Tapetti viimeistelee seinäpinnat. Tapettien avulla voit luoda herkkiä tai voimakkaita tunnelmia, tilasta riippuen.

 

Rauhalliset vaaleat sävyt ovat pysyviä suosikkeja, jotka juuri nyt ovat myös hyvin trendikkäitä. Tehosteiden käyttäminen vaaleiden sävyjen rinnalla piristää kokonaisuutta; Myymälässämme on runsaasti vaihtoehtoja tarjolla.

 

Tapetin valinnassa kannattaa käyttää apuna myymälän henkilökunnan asiantuntemusta. Myymälässä on mm. nähtävänä näyterullat, joiden avulla valinta helpottuu.


Lattia

Lattia on kodin suurin sisustuspinta
Mikä tuntuisi mukavalta perheesi jalkojen alla? Nariseva lautalattia, helppo laminaatti, klassinen parketti vai ehkä trendikäs muovimatto?

 

Lattiamateriaali kannattaa valita elämäntilanteen ja tilan käyttötarkoituksen mukaan

 

Lattia rullalla

Muovilattia on trendituote, jossa on nyt upeat ja rohkeat värit. Se on lisäksi hyvin käytännöllinen ja helppo asentaa; leveästä rullasta saa yhtenäisen ja saumattoman pinnan.

 

Myymälästämme löytyy paljon erilaisia mattovaihtoehtoja, tule tutustumaan. Mahdollisuuksia on monta!
  

Pyydä
tarjous

06-4506100

Väripiirto Oy yhteistyössa

Weber Teknos