YRITYS

 

Yrityksen perustaja Jorma Piirto aloitti maalausurakoinnin vuonna 1968 ja perusti yrityksen nimeltä Maalausliike Jorma Piirto. Toimintaa laajennettiin aloittamalla lattiantasoite- ja mattourakointi vuonna 1985 sekä perustamalla alan vähittäismyyntiliike vuonna 1990.

Vuonna 2013 Jorma ja Anja Piirto luopuivat yrityksestä yrityskaupassa ja uudeksi omistajaksi tuli Mika Vinni. Jorma ja Anja jäivät viettämään ansaittuja eläkepäiviään.

Yrityksen myymälä sijaitsee Kurikassa osoitteessa Fiinankatu 1. Yritys työllistää kymmenkunta henkeä kaksi myymälähenkilöä ja kahdeksan urakoinnissa.


Väripiirto Oy on pinta- ja lattiatöiden ammattilainen.

Teemme kaikki pintatyöt lattiasta kattoon asti nopeasti ja luotettavasti. Meiltä saat mm. sisä- ja ulkopintojen uusimiset materiaaleineen ja asennuksineen, luotettavasti ja ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit ja teollisuuslaitokset. Päätoimialueemme on Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa, mutta tarvittaessa teemme töitä koko Suomessa.
Väripiirto Oy on Saint-Gobain Weber Oy Ab:n valtuuttama lattiapumppausurakoitsija. Kauttamme onnistuu lattiapumppaukset Weber:n tuotteilla sekä mattoasennukset useimpien mattotoimittajien tuotteilla.

Myymälämme sijaitsee Kurikassa Fiinankadulla. Sieltä löytyy laadukkaat tuotteet sisäpintojen uudistamiseen. Lisäksi myymälässämme on nähtävänä Weberin Design lattia ja Termotuotteen valesokkelin korjausmenetelmän mallit.
  

Pyydä
tarjous

06-4506100

Väripiirto Oy yhteistyössa

Weber Teknos